۱۱ استارتاپ موفق هندی در بستر اینترنت اشیاء(IoT)  در سال ۲۰۱۸

استارت آپ های هند
دسته بندی:دانش نامه زمان انتشار:۱۴ مهر ۹۷ ۵۲۴۰ بازدید

۱۱ استارتاپ موفق هندی در بستر اینترنت اشیاء(IoT)  در سال ۲۰۱۸

 

در این مقاله می خواهیم به معرفی یازده استارتاپ موفق هندی در بستر اینترنت اشیاء(IoT) بپردازیم.

استلپس(Stellaps) :

این شرکت در سال ۲۰۱۱ تاسیس شده و کار آن ارائه ی راه حلها به دامداران و تولیدکنندگان لبنیات بر مبنای فناوری “پایان به پایان” است. این شرکت به دنبال ارائه ی راه حلهایی برای بهینه سازی تولید لبنیات و عرضه ی آن در بستر اینترنت اشیاء است. این شرکت با نصب سنسورها و فراهم کردن فناوری مناسب در بستر اینترنت اشیاء انجام فعالیتهایی نظیر تولید شیر، انجام فرآیندها بر روی آن، بیمه ی حیوانات و پرداخت دستمزد دامداران را به خوبی کنترل می کند.

 

زناتیکس(Zenatix) :

این استارتاپ در سال ۲۰۱۳ آغاز به کار کرد و کار آن ارائه ی فناوری هایی بر مبنای اینترنت اشیاء برای کاهش مصرف انرژی و اتلاف آن است. این استارتاپ به بنگاه ها و سازمان ها برای کاهش اتلاف انرژی کمک می کند.

 

اکولیبریوم انرژی(Ecolibrium Energy) :

این شرکت در سال ۲۰۱۱ بنیان نهاده شده و کار آن تامین فناوری هوش انرژی برای بنگاه های صنعتی و تجاری است. این استارتاپ در بستر اینترنت اشیاء به بنگاه ها برای بهینه سازی مصرف انرژی کمک می کند.

 

اسمارترون(Smartron) :

این استارتاپ در سال ۲۰۱۴ تاسیس شد و کار آن هوشمند سازی اشیاء است تا در بستر اینترنت اشیاء مورد استفاده قرار گیرند.

 

کارسنس(Carsense):

این شرکت در سال ۲۰۱۵ تاسیس شد و کار آن ارائه ی فناوری برای عیب یابی اتومبیل ها در بستر اینترنت اشیاء است. در واقع این فناوری به هوشمند کردن اتومبیل ها در بستر اینترنت اشیاء کمک می کند تا عیب یابی آنها راحت و هوشمند گردد.

 

تکنولوژی های کواکسیس(Covacsis Technologies) :

این استارتاپ در سال ۲۰۰۹ تاسیس شده و هدف آن افزایش بازده اقتصادی و عملکردی کارخانه ها در بستر اینترنت اشیاء است.

 

آئر ایکس لبز(AerX labs) :

این شرکت در سال ۲۰۱۵ تاسیس شد و کار آن شبیه سازی پرواز و فعالیتهای مرتبط با آن برای خطوط و شرکت های هوایی و آموزشگاه های پرواز و دانشگاه ها و … است.

 

ترابلو ایکس تی(Terra Blue XT) :

این استارتاپ در سال ۲۰۱۵ تشکیل شده و هدف آن ارائه خدمات بهداشتی در بستر اینترنت اشیاء به پزشکان، پرستاران و مراکز بهداشتی درمانی است.

 

سیستم های روبوتیک بهارتی(Bharti  Robotic Systems) :

این استارتاپ در سال ۲۰۱۵ تاسیس شد و هدف آن سرعت بخشیدن به استفاده از فناوری رباتیک در بستر اینترنت اشیاء در وسائل تمیز کننده مانند جاروها و وسائل تمیزکننده ی دیگر است.

 

هاگ اینوویشنز(Hug Innovations) :

این استارتاپ در سال ۲۰۱۴ تشکیل شد و کار آن ارائه ی ساعت های مچی هوشمند است که فعالیت های مختلف کاربر را کنترل و مدیریت می کنند.

 

سیکولپس مدتک(Cyclops Medtech) :

این شرکت در سال ۲۰۱۵ آغاز به کار کرد و در حوزه ی سلامت فعالیت می کند.  کار این استارتاپ ارائه ی فناوری جهت تشخیص توده ها در بدن کاربران است. این وسائل و فناوری ها در بستر اینترنت اشیاء ارائه می شوند.

 

همینطور که می بینید استارتاپ های هندی در حوزه های گوناگون در بستر اینترنت اشیاء فعالیت کرده و قادر به رقابت با دیگر استارتاپ ها و شرکت های بین المللی هستند.

 

Startup Watchlist: 11 Indian IoT Startups To Watch Out For In 2018

هنوز هیچ نظری ثبت نشده است. اولین نفر باشید...

اطلاعات خود را وارد کنید

جهت ثبت‌نام کلیک کنید