IBM به کمک مدیریت بحران می آید.

دسته بندی:اخبار,استارتاپ ها زمان انتشار:۲۷ فروردین ۹۸ ۴۵۵۸ بازدید

IBM به کمک مدیریت بحران می آید.

کمپانی IBM برنامه پنج ساله ای به ارزش ۳۰ میلیون دلار برای ترغیب استارتاپ ها، دانشجویان و توسعه دهنده های اپلیکیشن ها برای فعالیت در حوزه پیگیری، امدادرسانی و بهبود آسیب های ناشی از بلایای طبیعی اعلام کرده است.

این برنامه پنج ساله از سال گذشته با اعلام  برنامه ای با نام CALL FOR CODE در کنفرانسی در پاریس اطلاع رسانی عمومی شد و با هدف استفاده از تکنولوژی های جدید مانند هوش مصنوعی، بلاک چین، فضای ابری، اینترنت اشیا در راستای ارائه راهکارهایی برای حمایت از جوامع و افراد برای آمادگی بیشتر در مقابل بلایای طبیعی طراحی شده است.

این برنامه  در سال ۲۰۱۹  نیز با تمرکز بر هوش مصنوعی و فضای ابری در جولای ۲۰۱۹ بر گزار می شود.

به عنوان مثال توسعه دهندگان اپلیکیشن می توانند نرم افزاری را طراحی کنند که با استفاده از داده های هواشناسی و اطلاعات زنجیره تامین کالا اختلالات مربوط به آب و هوا را پیش بینی کرده و به داروخانه ها هشدار بدهد که اقلام دارویی خود را در زمان خاص افزایش دهند. این هشدار می تواند به فروشگاه های موادغذایی برای افزایش ذخایر آب معدنی و مواد غذایی خشک نیز داده شود.

به عنوان مثالی دیگر در این خصوص، می توان از دانش یادگیری ماشین برای پیش­بینی زمین لرزه­ها، آتش سوزی و سیلاب­ها استفاده کرد و به این ترتیب سرعت آگاه شدن از این حوادث و رسیدن سریعتر گروه های امدادی به مناطق آسیب دیده را افزایش می یابد.

کمپانی IBM پیش از نیز فعالیت هایی در راستای مبارزه با خشکسالی و عوارض جانبی ناشی از آن نیز انجام داده است که در این پروژه از تکنولوژی های اینترنت اشیا و بلاک چین نیز استفاده کرده است.

 

منبع: philanthropynewsdigest.org

۱۳ روش افزایش فروش با استفاده از داده کاوی

رسیدن به مشتریان جدید نسبت به حفظ مشتری های فعلی ، هزینه بیشتری دارد. بنابراین با شناختن رفتار خریداران موجود ، بازاریاب مستقیم می تواند نیاز و علاقه مشتریان را برای خرید محصول خاص پیش بینی کند. خرده فروشی با استفاده از این نوع پیش بینی می تواند با ارائه تخفیف یا پیشنهاد ، مشتری های موجود را حفظ کند.

اینترنت اشیاء و خانه های نسل جدید

کاربرد IoT در خانه‌های نسل جدید اینترنت اشیاء در واقع مجموعه ای از دستگاه هایی مثل تلفن، کامپیوترها و دیگر وسایل می باشد که بوسیله اینترنت با یکدیگر شبکه  شده‌اند و  IoT تکنولوژی است که امکان ارسال و دریافت خودکار اطلاعات را به دستگاه‌های متصل شده، می‌دهد.  در اینترنت اشیاء [...]

کوئیک استارت اینترنت اشیا-خانه هوشمند

معرفی رویداد در عصر موبایل و رایانه، هوشمندسازی منازل از ضروریات زندگی است. بنابراین ما در این کارگاه در ابتدا به صورت کامل با بحث خانه هوشمند و کاربردهای وسیعی که در جهان برای این حوزه ایجاد شده است آشنا میشویم و لایه های مختلف آن را مورد بررسی قرار [...]

سرمایه گذاری بر روی استارتاپهای کشاورزی هوشمند، راه حلی برای توسعه پایدار

 سرمایه گذاری بر روی استارتاپهای حوزه کشاورزی هوشمند در کشورهای آفریقایی به حدود ۱۳.۲ میلیون دلار رسیده است که این رقم نسبت به سال ۲۰۱۶ رشدی 203 درصدی را نشان می دهد. بخش کشاورزی از اهمیت زیادی در آفریقا برخوردار بوده و طبق گزارش بانک جهانی، ۶۵ درصد از نیروی [...]

هنوز هیچ نظری ثبت نشده است. اولین نفر باشید...

اطلاعات خود را وارد کنید

جهت ثبت‌نام کلیک کنید