۱۰ استارتاپ برتر اینترنت اشیا

استارتاپهای برتر اینترنت اشیا
دسته بندی:استارتاپ ها زمان انتشار:۱۴ آبان ۹۷ ۹۳۹۸ بازدید

۱۰ استارتاپ برتر اینترنت اشیا

استارتاپ Altizon

حوزه فعالیت: پلتفرم IoT برای تولید هوشمند

سال تأسیس: ۲۰۱۳

منابع مالی/ سرمایه‌گذاری: ۵ میلیون دلار

دفتر مرکزی: اِسکاتس ولی (کالیفرنیا) و پونا (هند)

مدیرعامل: Vinay Nathan

مشکل یا چالش: مدیران ارشد فناوری اطلاعات (CIO) در حوزه تولید در پی استفاده از فناوری‌های انقلاب صنعتی چهارم (Industry 4.0) هستند با این هدف که از یادگیری ماشینی و بیگ‌دیتا برای افزایش بهره‌وری عملیاتی بهره ببرند و مدل‌های تجاری جدید اتخاذ کنند.

در بسیاری از کارخانه‌ها، مدت‌ها است که ماشین‌ها از لحاظ تکنیکی، قادر به برقراری ارتباط با یکدیگر هستند، اما برای استفاده از داده‌هایی که تولید می‌کنند هنوز نیاز به دخالت نیروی انسانی دارد. فقدان نظارت لحظه‌ای و بهنگام بر ماشین‌ها، تجهیزات و عملیات‌ها در کارخانه باعث شده است تا تولیدکنندگان نتوانند تصمیمات آگاهانه مبتنی بر داده‌های موجود اتخاذ کنند و از برنامه‌ریزی پیشگیرانه مبتنی بر نظارت عملکرد لحظه‌ای ماشین‌ها برای پیشگیری از وقوع حادثه بهره ببرند.

راهکار: هدف Altizon این است که به تولیدکنندگان کمک کند تا روند تولید کارخانه‌ای خود را با استفاده از فناوری‌های جدید رایانه‌ای، سنسورها، بیگ‌دیتا و یادگیری ماشینی متحول سازند. پلتفرم IoT این شرکت با نام Datonis شامل سه بخش اصلی است که عبارتند از: رابط‌ها یا متصل‌کننده‌ها در Edge، پلتفرم نرم‌افزار پشتیبان IIoT (اینترنت اشیاء صنعتی) و هوش تولیدی (MI).

لبه یا Edge در پلتفرم Datonis، پروتکل‌های اتصال متداول همانند OPC-UA، Modbus، بلوتوث و وای‌فای را برای این متصل‌کنند‌ه‌ها فراهم می‌کند. بدین ترتیب، تجهیزات و دستگاه‌ها می‌توانند به سرعت به شبکه تولیدکننده متصل شود. در اصل، Edge به عنوان یک سیستم ذخیره و ارسال عمل می‌کند که یک کَش (cache) داخلی نیز دارد که وظیفه ذخیره‌سازی پیام‌ها را در وضعیت آفلاین بر عهده دارد. همچنین، در Edge از تکنیک‌های دسته‌بندی و فشرده‌سازی داده‌ها و سایر تکنیک‌های مشابه استفاده می‌شود تا محدودیت پهنای باند داده شبکه جبران شود. دیگر اینکه، Edge قابلیت پردازش و تجزیه و تحلیل داده‌ها در لبه را دارد که بدین ترتیب، تضمین می‌شود که فقط داده‌های مربوط به پلتفرم اصلی منتقل می‌شود.

پلتفرم نرم‌افزار IIoT باعث یکپارچه شدن تجهیزات متصل شرکتی، اتصال دارایی‌ها و منابع صنعتی و اپلیکیشن‌های IoT در یک زیرساخت دوگانه می‌شود. در این پلتفرم از بیگ‌دیتا و یادگیری ماشینی استفاده می‌شود که به تولید‌کنندگان امکان می‌دهد تا نظارتی بهنگام بر روند تولید در کارخانه‌های خود داشته باشند و میزان کارامد بودن سیستم‌های تولید خود را تعیین کنند، میزان بازدهی خود را پیش‌بینی کنند، به صورت بهینه‌تر از انرژی استفاده کنند و کیفیت محصولات خود را افزایش دهند.

بخش هوش تولیدی (MI) به متصل‌کننده‌ها امکان می‌دهد تا داده‌های کارخانه را از سیستم‌های جداگانه در کارخانه جمع‌آوری کنند و یکپارچه سازند. کسب‌وکارهای مختلف قادر هستند که داده‌های حاصل از ماشین‌ها، سیستم‌های SCADA و DCS فعلی، سیستم‌های اجرایی در کارخانه‌ها و داده‌های ثبت‌شده شرکت را جمع‌آوری کرده و یک مخزن داده ایجاد کنند که یک دیدگاه جامع و یکپارچه در مورد داده‌های مربوط به عملیات‌های مختلف تولیدی به آنها می‌دهد. این MI به تولیدکنندگان کمک می‌کند تا شاخص‌های کلیدی عملکرد (KPI) مربوط به عملیات تولید را تعریف و ردیابی کنند.

در مجموع، این ابزار به تولیدکنندگان امکان می‌دهد که یک اکوسیستم متصل هوشمند ایجاد کنند که جریان داده‌های مربوط به ماشین‌ها و سیستم‌های شرکتی را با هدف ارتقاء کسب‌وکار تسریع می‌کند.

رقبا:

C3IoT, Cisco Jasper, GE Digital Predix, PTC ThingWorx, Siemens Mindsphere, Xively, and Cumulocity

مشتریان:

Varroc, CPG Company, and Prayas

دلیل انتخاب به عنوان استارتاپ برتر: شرکت Altizon که سرمایه‌گذاری در آن در حدود ۵ میلیون دلار است و مشتریان متعددی دارد، بنابراین قدرت کافی برای رقابت با شرکت‌های بزرگ و چندملیتی همانند PTC، سیسکو و جنرال‌الکتریک دارد. همچنین، تیم مدیریتی این استارتاپ، پیشینه شغلی قوی و تجربه مدیریت در شرکت‌های بزرگی همچون Persistent Systems، BMC، Rockwell و Siemens را دارند.

۲۰ استارتاپ برتر اروپایی در حوزه اینترنت اشیا-قسمت دوم

DecaWave (دوبلین)   این شرکت که در سال 2004 توسط Michael McLoughlin راه‌اندازی شد، در شهر دوبلین قرار دارد و طی چند سال قبل، رشد قابل ملاحظه‌ای داشته است و به یکی از شرکت‌های برتر در بازار تجهیزات نیمه‌هادی در جهان تبدیل شده است. این شرکت، تجهیزات و دستگاه‌هایی بی‌سیم [...]

۹ استارتاپ موفق ایرانی- قسمت دوم

تپسی (TAP30) تپسی (TAP30) رقیب قدر اپیلیکشن اسنب، سامانه هوشمند درخواست تاکسی است که در حال حاضر در شهرهای تهران و کرج و اصفهان و شیراز و تبریز و مشهد خدمات خود را ارائه می‌دهد. تپسی از طریق اپلیکیشن موبایل و پنل سازمانی، شما را با سفیران (رانندگان) مرتبط می‌سازد. […]

۹ استارتاپ موفق ایرانی (قسمت اول)

دیجی‌کالا دیجی کالا بزرگترین شرکت خرده فروشی صورت اینترنتی در ایران است که در سال ۲۰۰۶ راه اندازی گردید. امروزه دیجی کالا، پربازدید ترین سایت در خاورمیانه و بزرگترین سایت فروش محصولات دیجیتالی و الکترونیکی در ایران می باشد. این وب سایت در آغاز راه خود تنها به نقد و […]

۳ راهکار برای رفع چالش نبود نهادهای پشتیبان برای استارتاپ‌

در یک اکوسیستم رشد یافته، بازیگران مختلفی وجود دارد که در تعامل تنگاتنگ با یکدیگر زمینه رشد و توسعه فعالیت مورد نظر خود را فراهم می‌کنند. وجود نهادهای پشتیبان در فعالیت‌های استارتاپی که اغلب شرکت‌های بزرگ را در بر می‌گیرد از جمله این بازیگران است که با ارائه خدمات فنی، […]

هنوز هیچ نظری ثبت نشده است. اولین نفر باشید...

اطلاعات خود را وارد کنید

جهت ثبت‌نام کلیک کنید